Foto video Constanta

  • noiembrie 27, 2012
Foto Video , fotograf Constanta de nunta botez b

Foto Video fotograf Constanta de nunta botez b

 

 Servicii foto video in Constanta.

Suntem aici pentru a va imortaliza aceste clipe intr-un mod deosebit. Oferta incepe de la filmari pe DVD-uri plus HD in format mp4/mkv si urca pana la filmari pe Blu-Ray cu sedinte foto video si montaje complexe atent lucrate ( Love Story , TTD , Filmul Nuntii , Highlights ).

TTD  Trash The Dress  , este un stil de fotografie de nunta, care contrasteaza haine elegante, cu un mediu in care nu isi au locul. Acesta este, In general fotografie in stil de moda si fotografie glamour. De obicei, miresele decid sa aiba imagini luate pe o plaja , dar si in alte locatii  precum strazi, acoperisuri , campii sau cladiri abandonate.

Filmul Nuntii – Este o versiune mai scurta a nuntii, atent montata, astfel incat sa includa cele mai importante momente. Acest montaj include mici introduceri in eveniment si tehnici de editare care sa nu plictiseasca privitorul.

Love Story – Este o sedinta foto video mai speciala in care mirii povestesc cum s-au cunoscut si cameramanul prin diferite tehnici si indrumari surprinde momente placute dintre cei doi.

HighLights Este un montaj scurt de 5-10 minute, cu cele mai bune momente din eveniment, pe un fond muzical.

Save The Date – Este un montaj foto video care serveste a fi o invitatie pentru rude sau prieteni care sunt plecati in strainatate.

Foto video cameraman Constanta (wedding photography).

Filmari nunta Constanta

Pentru oferte si preturi nu ezitati sa ne contactati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required