fotograf constanta sedinta foto

Sedinta foto Trash the Dress este o sedinta foto suplimentara, in alta zi, in care mireasa si mirele se simt in largul lor, fara stres sau limitare de timp.

Sedinta foto “de cuplu” sau de “logodna” are loc inainte de nunta, intr-o tinuta lejera, eleganta dar nu sofisticata, nu coafura deosebita, nu machiaj pretentios, practic asa ca in fiecare zi. In afara de faptul ca ramaneti cu un set de fotografii total diferite fata de cele de la nunta, aveti ocazia sa va obisnuiti cu aparatul, luminile, obiectivele si indicatiile fotografului. Astfel in ziua nuntii nu veti avea trac, iar fotograful va sti ce pozitii si lumini va avantajeaza.

Love Story – Este o sedinta foto video mai speciala in care mirii povestesc cum s-au cunoscut si cameramanul prin diferite tehnici si indrumari surprinde momente placute dintre cei doi.

Filmul Nuntii – Este o versiune mai scurta a nuntii, atent montata, astfel incat sa includa cele mai importante momente. Acest montaj include mici introduceri in eveniment si tehnici de editare care sa nu plictiseasca privitorul.

HighLights Este un montaj scurt de 5-10 minute, cu cele mai bune momente din eveniment, pe un fond muzical.

Save The Date – Este un montaj foto video care serveste a fi o invitatie pentru rude sau prieteni.